DIY: Quest Bar Cinnamon Roll breakfast cereal

Nagu lubasin, tegin posu pilte sellest, kuidas teha nämmadest Quest Bar valgubatoonidest veelgi nämmamaid krõbedaid hommikuhelbeid. Kõik, mis sul selleks vaja, on:

  • kaneelirulli maitseline Quest Bar valgubatoon
  • tainarull
  • nuga või pitsalõikur
  • ahjupann
  • küpsetuspaber

Et nagu polegi midagi vaja :).

Tegemine on isegi veel lihtsam:

Eelsoojenda ahi 175 kraadini. 
Taignarulliga rulli Quest lapikuks, nii umbes mõne millimeetri paksuseks. Lihtsam on rullida, kui batoon on seisnud toatemperatuuril või isegi soojemas kohas - miks mitte ahju või radika lähedal :). 


Kui batoon on "laiaks litsutud", lõika noa või pitsalõikuriga pisikesed ruudud ja aseta need väikeste vahedega küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta umbes 5 minutit, kuid kindlasti kontrolli enne, sest need ruudukesed küpsevad väga kiiresti. Minul vähemalt küpsesid.


Lase ruudukestel jahtuda ja krõbedaks minna ning söö siis oma lemmik piimaga. Kuna mul on lehmapiima toodete vaba paar nädalat, valasin oma krõmpsud "hommikuhelbed" üle sojapiimaga. Oi kui head need olid. Küpsetasin oma Questi enne trenni valmis ja kohe kui oma jõu- ja ilunumbrid lõpetasin, tormasin kööki ja asusin maiustama. 



Ma ei ole kindel, kas ette küpsetades need ruudukesed ka purgis või kotis krõmpsud püsivad, kuid proovida võiks, sest mõnna oleks lihtsalt peoga valmis puhvis padjakesi purgist kaussi visata. Peaks vist proovima. 


Igaljuhul, tehke järgi ja te ei kahetse! Muidugi võib teisi Quest Bar maitseid ka proovida, kuigi arvan, et mida tükivabam batoon (et pole näiteks šokolaaditükke sees), seda parem rullida. No vot ei tea.


__________________________________________________________________
As promised I made some breakfast cereals from Quest Bar's Cinnamon Roll and let me tell you - this stuff tasted AMAZING. I managed to prepare it before my workout, so when I was done squatting and push-uping I rushed to kitchen, poured cereal over with some soy milk and devoured. Me oh so happy and satisfied :).

This cereal is very easy to make. All you need is:
  • Quest Bar Cinnamon Roll taste
  • baking sheet and tray 
  • rolling pin
  • a knife or a pizza cutter

Just roll out the protein bar to few millimeters. It is easier to roll if the bar has been on room temperature. You can give it a bit extra warmth with your hands (in case you have warm hands, I don't - mines are always cold) or stove or other heating-thing. After you've rolled it flat, cut little squares out of it and place them on baking sheet. Oh, you might wanna preheat the oven 175 C, because that's the temperature you are gonna bake. The cereal doesn't need long in the oven, I would say max 5 minutes. Just in case check earlier, because these sweeties bake really fast. After you've taken cereal out, let it cool - this is when it gets crunchy. If all this is done, add some of your favorite milk and enjoy!

Comments